lördag, juni 06, 2020

Rallylydnadstävling i spöregn

Idag kunde vi åka på vår första tävling sedan Coronapandemin gjorde sitt intrång och ställde in allt i vår väg… Rallylydnad på hemmaklubben passade perfekt. Vädret? Nää inte lika roligt då det vräkte ner från kl. 4 till klocka 14 så det var ordentligt blött.

Två starter erbjöds inom loppet av 2 timmar och jag märkte stor skillnad på Essets engagemang på första och andra starten. Några missar från oss både men på det stora hela är jag mycket nöjd med vår premiär.

95p på första rundan då hon var pigg och motiverad och då banan dessutom var lite enklare och sedan 80 p på den andra banan som var en bana med mycket snurrar. När tävlingen var klar konstaterades att vi slutat på 6e respektive 12 plats med kvalificerande resultat på bägge rundorna. Duktig Esset!

Direkt hem för att byta om till torra kläder och gå en promenad med tjejerna. Nu hade det slutat regna och samtidigt kom det intressenter på båten. De hade dock inte frågat nått om båten innan de kom och frågade i stort sett inget när de var på plats så vi kände kanske direkt att det skulle inte bli någon försäljning idag. De åkte efter 15 minuter.

Då blev det lunch och sedan slappade vi en stund då det tar på krafterna att vara ute i regn och tävla.

På kvällen blev det tacomiddag, ingen nationaldagsmiddag här inte och sen tog vi ett dopp i tunnan innan vi kröp till kojs vid 1-tiden.

Inga kommentarer: