fredag, juni 19, 2020

Midsommar 2020

Midsommar 2020 är på många sätt helt annorlunda men samtidigt kanske en av de bästa midsommaraftnar någonsin med ett helt fantastiskt väder och med trevliga vänner.¨

Dagen började med att Henke åkte från Vängel in till Ramsele för att byta vår gasoltub som tog slut inom en timma efter att vi anlänt till Vängel i går eftermiddag. Tur att Henke lagt in frysta petflaskor i kylen och kyllådan så att våra matvaror klarade sig fint i alla fall. Vilken tur att macken i Ramsele hade öppet på midsommarafton så att vi kunde byta flaska.

När han kom tillbaka blev det hundpromenad och bad för nu hade temperaturen i luften nått 27 grader. Grabbarna drog iväg för att fiska abborre medan vi tjejer badade och njöt av det härliga vädret.

Vid 15-16-tiden blev det en sen brygglunch helt enligt de svenska midsommartraditionerna med sill, nubbe och goda röror samt vår lax- och räktårta.




Efter maten blev det nya bad.


Middag intog vi först vid 22-tiden. Den var också rätt traditionell med grillning och för att slippa broms och knott intogs även den middagen på bryggan. Det skulle visa sig att hela helgen till allra störta del skulle spenderas på bryggan för bad, svalka och för att undvika knott och broms så gått det gick.



Inga kommentarer: