torsdag, februari 25, 2021

Fullvaccinerad

Redan från morgon kunde vi konstatera att det idag skulle bli en riktigt fin dag. Jag hade möte på förmiddagen och sen åkte jag in till stan en snabbis för att vaccinera mig när det var dags för fika. Mycket smidigt, snabbt in, fick min spruta och var ute igenom på mindre än 10 minuter. 

Redan när man klev in genom dörren så var det handsprit och man uppmanades ta på sig munskydd. Det är första gången jag haft munskydd och trots att det var ett sånt som är enkelt och "tunnt" och jag inte har några problem med andningen eller annat så var det jobbigt att ha det på sig. Nått som jag verklig inte vill behöva vänja mig vid så jag hoppas att jag även fortsättningsvis kan stanna i sådana situationer att jag slipper bära munnskydd.

Vaccinationen som jag tog var den 3e sprutan mot TBE så nu är jag fullvaccinerad och behöver bara fylla på mitt skytt med en spruta var 5e år i fortsättningen.

Jobbade på igen när jag kom hem och sedan blev det en promenad med Henke och tjejerna på lunchen. Riktig vårdagskänsla med +7 grader och sol. Passade samtidigt på att fota tjejerna. Esset är så fin i pälsen nu till skillnad från Vinna som precis fällt och är nästan helt urfälld.








Även på eftermiddagen blev det jobb även om jag hann tjuvkika lite på sprintfinalen i skid-VM också. Hejja Jonna Sundling och stort grattis till guld 🥇

Efter jobbet blev det en löprunda för min del, 5 km pluss 1 km promenad med Esset samtidigt som Henke promenerade med Vinna.

Enkel middag med hamburgare och pommes och sedan tv-titt och förberedde för en beställning av nytt datorbord och stol till datarummet.

Kröp till kojs efter kl.23 och somnade och sov hela natten utan ett enda uppvaknande....

Inga kommentarer: