måndag, februari 15, 2021

Träning med vänner....

 Hemmajobb och lunchlöpning. Det var kallt på morgonen, -15 grader men vid lunch hade temperaturen gått upp till -8 grader i skuggan och när jag började löprundan så kändes det snabbt att det var betydligt varmare när man kom ut i skogen. Riktigt skön löprunda i fantastiskt väder resulterade i 5 km löpning.

Efter jobbet åkte jag till totohallen. För första gången sedan oktober var Göran med på träningen. Så kul att träffas igen och se att han är på benen.

Fokus på dagens träning blev fotgående, frammåtsändande, sitt/ligg/stå under gång och inkallning med ställande samt konen. Tjejerna var också lösa utan koppel och utan kommando mellan momenten men de hade hela tiden full fokus på mig och inte en enda gång försökte de gå fram till någon av det 4 andra hundarna i lokalen.

Kom hem vid 19:30 tiden och då blev det rester till middag och sen såg vi Uppdrag Granskning om SKK: Ett märkligt och mycket vinklat program även om det säkert finns saker som kan förbättras i en så stor organisation. Lyssnade också lite på  SKKs eftersändning med möjlighet till svar på frågor.

Kvällen avslutade med Husdrömmar i efterhand och sen blev det godnatt vid 23-tiden.

Inga kommentarer: