tisdag, januari 13, 2009

Hipp Hipp Hurra... !!!

Idag är det min dag... 35 år!!! Herrejösses vad gammal man börjar bli, tur att det bara är ett tal på ett papper och inte har nått att göra med hur man känner sig.

Hmm hur som helst, fedelsedag eller ej, har fortfarande ett jobb som ska utföras så det är bara att pallra sig upp klockan 06:00. Hoppa in i duschen och göra sig klar för jobbet. Fixade en liten enkel tårta först som få stå och gotta till sig till ikväll men sen iväg.

Fortsatt introduktion för Lisa idag så de vanliga arbetsuppgifterna får liksom stå lite åt sidan.

på lunchen blev jag tvungen att åg ner på Apoteket och köpa lite huvudvärkstabletter och nässpray för än en gång har jag blivit förkyld. Jag som normalt alltid klarar mig har nu varit förkyld 3 ggr på 3 månader. Nu är jag less på förkylningar. Låte det bryta ut ordentligt nu så att jag blir sängliggande så kan jag ligga hemma och vila men sedan vill jag blir frisk en gång för alla för detta år.

Kvällen blev i alla fall lyckade om än snuvig. Lasse och Birgitta kom hit och uppvaktade mig med en gasbrännare för matlagning. Perfekt, vi som skulle laga Creme Brulée ikväll.
Vi fikade och när de senare åkt blev det rejäll middag med div. dryck.
En Dry Martini och snittar under matlaningen. Till förrätt blev det en kantarelltoast som tyvärr inte alls smakade så gott som jag hoppats.
Varmrätten blev dock lyckade med Oxfilé tornedo med potatisgratäng och efterrätten var pricken över i:et Creme Bruléen.

Efter maten var jag helt slut. Förkylningen tar på krafter och jag undrar om det blir jobb i morgon???

1 kommentar:

Anonym sa...

Jättegrattis på födelsedagen :)) Synd att Hudiksvall är så långt från Örnsköldsvik annars hade jag sannolikt våldgästat dig för att snika åt mig lite tårta...
Hade Marit med sambo och son på besök i helgen - det var kul att träffas, händer ju rätt sällan numera. Nästa gång Ni åker till Piteå så stanna till hos mig, vore kul!! Ö-vik är väl (nästan) halvvägs så en matbit och bensträckare för både hundar och dess ägare kan kanske vara bra.
/ Susanne Sturk (f.d. Nordin)