torsdag, mars 27, 2014

Slutspurt mot helgen…

Full fart på jobbet. Massor med samtal och en hel drös med ärenden som hela tiden trillar in. Härligt väder gjorde att jag hade bestämt mig för att ta en lång lunch för att få vara ute i solen en stund. Åt lunch och under tiden var hundarna ute på gården. När jag var klar gick jag också ut på gården och krånglade över alla trädstammarna så att de nu ligger i utanför stängslet.

När det var klart gick jag en liten skogspromenad med alla tre hundarna.

DSC_1010 DSC_1015DSC_1019DSC_1028

Neo fick sedan vila i bilen medan tjejerna fick ta in ett sök.

DSC_1041DSC_1048

När vi kom tillbaka till bilen där luckan stod öppen så sov Neo djupt. Lilla gubben!

Eftersom jag tar lunch så sent kom jag inte tillbaka till jobbet förrän klockan 14:30, Blev en intensiv eftermiddag också så jag kom inte ifrån jobbet förrän 17:30. Då blev det en sväng på Ica innan jag åkte hem och gick en promenad med hundarna igen. När vi kommit 100m stannade Neo och ville inte gå. Besviken Jag vände och då hängde han med igen… Han fick gå in å så tog jag tjejerna på en cykeltur. Totalt 7km med 5 rådjursmöten, ett hästmöte, 2 skällande hundar och fyra bilmöten. Det var bara när hästen och de skällande hundarna stod på samma ställe som jag blev tvungen att sakna in annars tog vi oss enkelt fram efter vägen. På ett ställe var det dessutom ett 100 tal gäss alldeles vid sidan av vägen men de var inga problem. Härligt att det blev lite motion och aktiviteter för hundarna idag.

Till middag blev det Pulled chicken vilket jag verkligen kan rekommendera! Snabbt och enkel är det. Ni hittar receptet här

Inga kommentarer: