tisdag, mars 25, 2014

Våfflor, inspektioner, hundträning och trädfällning

Började dagen effektivt med att dammsuga innan jag åkte till jobbet!!! Förvånad

Nya smyckesinspektioner idag, radonmätningar och en del annat på jobbet. På förmiddagen vankades det dock våfflor dagen till ära. Tyvärr missade jag det gemensamma fikat men våfflor fick jag allt innan jag åkte.

Blev en lång dag även idag, från 7 till 17:30…. Phu! På lunchen konstaterade jag att blåsipporna åter igen står i full blom längst med vägen. Härligt!!

2014-03-25 14.35.28

När jag kom hem gick jag en liten skogspromenad med hundarna. Neo fick gå med i sin takt. Tillbaka på gården så fällde jag några träd som vi pratat om att ta ner. Orkade bara såga ner 1,5 av de tre träden. De är flera stammar på varje träd så det är inte så att det 0,5 trädet är kapat till hälften utan jag har fällt två av fyra stammar på det trädet….

Neo fick sedan gå in medans jag tog med tjejerna på en cykeltur. Utökade avståndet idag så nu är vi uppe i ca 7km. Kändes fint! På två platser efter vägen var det tre rådjur. Vinna var väldigt på vid de första men vid de andra gick det bra. Var dessutom flera hundra gäss på en täkt som vi cyklade bredvid men de brydde sig hundarna inte om.

Det hade mörknat när jag kom hem så det blev middag, spagetti och köttfärssås och sedan sjönk jag ner i soffan… Är såååå trött!!! Blev en dusch bara för att hålla mig vaken Blinkar

2 kommentarer:

Folke sa...

Tror inte att det är blåklockor?
Fadern

Egypt sa...

thanks