fredag, juli 27, 2018

Medelhavsvärmen fortsätter

Värmen håller i sig så vi njuter till fullo. Nästan så att det varit lite väl varmt lite väl länge men det törs man inte säga för då får man väl äta upp det om vädret slår om.

Idag åkte vi till en liten strand vid en sjö i närheten. Solade och badade men efter ca en timma kom ett par som menade att det var en privat strand där vi inte fick vara. Jag synade det utspelet och stannade kvar och kontrollerade det hela med hjälp av nätet (naturvårdsverkets hemsida och regler kring allemansrätten) och länsstyrelsen (reglerna om strandskytt). Kontrollerade också detaljplanebestämmelserna med en kollega i tjänst och vi hade all rätt att vara på den stranden så bara för att statuera exempel och knäppa pensionärsparet på näsan så kommer vi att åka tillbaka dit.

På kvällen blev det grillat på elgrillen och sedan cyklade vi in till stan vid 22-tiden. Satte oss på Manis och strax efteråt så kom Bengt och Christina och slog sig ner. Lite senare kom även en fd granne från Idenor, Ulrika med väninna och slog sig ner så vi blev kvar på Manis till kl 01:00.

Efter det å gick vi till O´learys och spelade lite shuffleboard och jag lyckades vinna över Henke bägger gångerna. Tjoho!!!

Vid kl. 02:00 cyklade vi hemåt så det blev en sen kväll. Somnade inte förrän efter 03:00.

Inga kommentarer: