torsdag, juli 26, 2018

Slappardag

Ännu en enormt varm och härlig dag. Kanske till och med den varmaste denna sommaren. Idag åkte vi och hämtade hem våran AC som vi lånat ut. Det är varmt i huset på dagarna men på nätterna går det rätt bra då vi har öppen hela kvällarna så temperaturen brukar hinna ner till runt 22 grader på natten Men eftersom hundarna sliter tungt i värmen s¨å kände vi att det var läge att ta hem den.

Idag åkte vi och badade i Drevisfjärden. När vi legat där helt ensamma i en timma så kom ett äldre par ner och meddelade att platsen var avsedd endast för boende efter Lunkarbovägen. Vi synade det hela och satt kvar utan att argumentera allt för mycket men googlade snabbt reglerna och mailade en kollega som jobbar och har koll på detaljplaner mm. Tyvärr blev vår rätt bekräftat efter att de lämnat platsen men vi kommer absolut att gå dit fler gånger och skriva paragraferna på deras näsor för vi har all rätt att ligga på den platsen.

När vi kom hem solade jag på gården medan Henke fixade ett provisoriskt fönster för AC:n men sen kände jag att värmen blev för mycket även för mig. La mig och sov inne i soffan en stund. Även hundarna och Henke somnade en stund

På kvällen grillade vi trots grillförbud. Men vi följde reglerna för vi letade upp vår elgrill så det blev grill utan låga. Gick ju bra det också!!!

Den enda promenaden hundarna fick idag var den vi gjorde klockan 21 ikväll. Då blev det dessutom promenad med två hästar, något som Vinna hade mycket svårt att acceptera.

Som vanligt denna sommaren satt vi ute på altanen till mitt i natten.

Inga kommentarer: