fredag, juli 22, 2022

En sommar gick jag på semester två gånger...

 Så var det sista dagen innan semestern igen. Härligt! Har på sätt och vis varit rätt bra att vara inne och jobba en vecka och kunde då göra klart en massa ärenden som jag annars skulle ha kvar efter sommaren. Har dessutom underlättat massor att jag fått ha med hundarna på jobbet eftersom Henke varit bortrest hela veckan. Har möjliggjort att jag kunnat springa tre gånger denna veckan och det har dessutom funkat fint att ha hundarna i hundgården några timmar per dag vilket ju är en bra introduktion om de ska vara mera i hundgård framöver.

Jobbade på fram till klockan 16 och åkte då hem och gick en promenad med tjejerna genom byn. Tycker att Vinna börjar pigga på sig lite men det kan variera mellan dagar så vi får väl se. Såret på benet har i alla fall börjat minska. Det är fortfarande ett sår men svullnaden har gått ner massor och ser inte längre ut som en pingisboll. Efter promenaden blev det middag, det som återstod av smörgåstårtan å så blev det lite seriekoll på svt play.

Kl.21 började svenska damernas kvartsfinalmatch i Fotbolls EM å det skulle jag såklart se. Höll mig vaken till andra halvleken men sen somnade jag. Sveriges och matchens enda mål kom på stoptid vilket gav Sverige vinsten och de är nu färdiga för semifinal. Hurra!

Inga kommentarer: