måndag, juli 18, 2022

Tillbaka för en veckas jobb

 Usch vad jobbigt det var att stiga upp kl. 6 igen. Hade gärna bara varit hemma och slappat idag men nu väntar en veckas jobb sen får jag min långa semester. Väl på jobbet rullar det på bra men jag kommer säkert att vara trött ikväll.

På lunchen åkte jag hem till tjejerna som verkade nöjda med att vara hemma igen. Gick en promenad ner till grillplatsen och längst med bäcken. Promenaden är på sin höjd 1 km. När jag sedan satt och åt lunch så ser jag hur det kryper på hundarna. Både på Esset och Vinna vilket resulterade i att jag plockade totalt 25 krypande fästingar. Fy f-n!

När jag var tillbaka på jobbet känner jag hur det kryper på ryggen. Mycket riktigt då hade jag en krypande fästing på mig. Innan fikat klockan 15 så hade jag plockat ytterligare fästingar, en i nacken och en på benet. Helt sanslöst!!! Detta är nått som jag verkligen inte saknade när jag var uppe i Piteå.

Efter jobbet skulle jag stanna till och handla men såklart låg min plånbok i den andra bilen så det får bli middag på sånt som vi har i frysen istället men det ska nog gå bra. Blev en promenad genom byn och den här gången hängde Vinna med riktigt bra.

Tvättade en maskin, käkade middag, vattnade blommorna och sedan blev det slapp i soffan och lite SSRK jobb. Kvällen avslutades med en gammal Beck-film.

Inga kommentarer: