söndag, juli 10, 2022

Regnig dag och orolig pappa

 Idag regnade det när vi steg upp. Efter frukost tog vi på regnkläder för att gå en tur med tjejerna. Det slutade dock regna men vi gick och tittade på agilityn och på läktaren var det ju blött så det var inte helt fel att ha regnkläder i alla fall. Redan när vi var på LF så ringde pappa flera gånger och han hade även ringt till mamma massor med gånger både i natt och på förmiddagen. 

Vädret klarnade upp och vi tänkte ta en tur till Mårten och Zandra för att hälsa på men det visade det sig att de var på Öland. Det var ju typiskt!

För att om möjligt lugna pappa så åkte vi till Ängsgården. Han satt då i matsalen och var mycket upprörd och tyckte inte att någon trodde på honom. Vi gick in på hans lägenhet och pratade och efter en stund fixade vi lite kaffe och dessutom kom de in med rulltårta så vi fikade och när vi åkte därifrån så var allt lugnt igen.

Till middag åt vi Kyklingben och ris samt lite rester från fredagens plockmiddag. Thomas var med men åkte hem tidigt efter att Emil kommit förbi en sväng.

Vi röjde lite elektronikprylar som mamma ändå inte behöver eller han flera av och sedan såg vi en serie och Alzeimers som vi streamade från SVT play. Som vanligt blev det en sen kväll.

Inga kommentarer: