lördag, november 26, 2022

Julmarknader i Hudiksvall

 Sov som sagt väldigt länge i natt, över 10 timmar och det kändes riktigt skönt. Steg upp och värmde en saffransbulle som intogs framför Nyhetsmorgon tillsammans med en kopp kaffe.

Henke skottade efter frukosten gården medan jag gick med hundarna runt sjön. Isen hade lagt sig nu men inte så att man funderade på att gå ut på den. Tror inte det fanns någon hållfasthet i den ännu.

Efter det så packade vi in oss i bilen för att göra en liten tur på julmarknader. Vi började i Hög där vi inhandlade en dörrkrans av Maria samt lite chokladtryfflar. Efter det så åkte vi vidare till Ystergården i Näsviken. Där var det ENORMT med folk. Riktigt mysig och här blev det inköp av ostkaka och bröd innan vi styrde vidare mot Delsbo.

Ett kort besök på Capricorn och sedan gick vi till Farmhouse för att äta lite lunch. Även där var det enormt med folk och vi kom nog mitt i lunchrusningen. Småhamburgare med BBQ strimlat kött respektive grillost med pommes. Riktigt smaskigt.


I Delsbo hade de slagit ihop alla julmarknader till en dag så det var mycket aktiviteter i Dellenbygden.

Vi kom hem till Hudik vid 15-tiden och hann en runda genom byn innan det blev riktigt riktigt mörkt och dimmigt. Foten värkte så efter detta blev det soffläge.

Till middag blev gjorde vi egen potatisgratäng och Henke grillade biff. Smaskigt! Idag blev det även efterrätt i form av Napoleonbakelser. Mums!!!!

Inga kommentarer: