torsdag, juli 07, 2016

Näst sista arbetsdagen innan semestern

Denna veckan är det många som arbetar sin sista veckan före semestern. Brukar alltid vara mycket att göra sista veckan då man vill avsluta allt som går. För egen del funkade det väldigt bra! Hann få iväg alla inspektionsrapporter och skrivelse som jag hade planerat. Gick så bra att jag faktiskt blev klar med allt idag så planen är att gå igen papper och pärmar i mitt rum i morgon om inge oförutsett inträffar.

På eftermiddagsfikat bjöd Maria på Cheesecake då hon fyller år i helgen och också går på semester nu.

Eftersom Henke blev kvar på jobbet länge så passade jag också på att jobba på för att bli klar och sedan tog jag en tur nere på Handelns dagar men hann bara gå en halvtimma. Blev en tunika och tights från Indiska å de var såklart inte på rean.

Efter jobbet tog jag hundarna på en promenad medan Henke fixade klart i båten och klippte gräsmattan. Jag gick en skogspromenad men jösses vad mygg det var. Kommer inte att träna apportering i min skog i sommar för det går knappt att gå utan att bli alldeles tokig.

Vi åt tacorester till middag och sedan väntade fotboll mellan Tyskland och Frankrike men det resulterade ju bara i att jag somnade i soffan.

Inga kommentarer: