torsdag, juli 11, 2019

Städdag

Idag blev det en riktig städardag. Röjde på gården och planterade blommor i lådorna. Flyttade upp grejer från garaget och upp på vinden och dammsög, dammtorkade och torkade golven inne. Städade också husvagnen och bäddade för kommande gäster.

På eftermiddagen promenerade jag med Vinna till Talgen där hon fick apportera lite. Hon har blivit så duktig på att simma över nu. Hon simmade över viken sex gånger utan problem. När hon hämtade den sista kom Henke som tagit Esset med sig i bilen till Talgen. 

 

Vi promenerade stigen runt så hundarna fick springa av sig ordentligt. De var träning på skutbanan så det blev skotträning för Esset också och dessutom körde jag ett antal inkallningar längst med vägen. Hon är fullkomligt obrydd och skotte och kommer fint på inkallningarna.







Jag promenerade sedan hem med Vinna och sedan var det operation plocka fästingar. Henke hade redan hunnit blicka 21 fästingar på Esset när jag kom hem. Blev ytterligare ett 10 tal på henne på på Vinna plockade vi nog ett 20-tal. Själv hade jag bara fått 2 stycken men hittade ett par stycken dagen efter också men ingen som bitit sig fast tack och lov.

På kvällen gjorde vi en chorizopasta och sedan satt vi och såg film.

Inga kommentarer: