fredag, juli 12, 2019

Trevlig inledning på helgen

Lugn och skön morgon med frukost framför nyhetsmorgon. Efter en kort promenad med tjejerna som redan spenderat några timmar på gården så åkte vi iväg och handlade lite inför kvällen.

Väl hemma gjorde vi tårta och lite sallad innan jag gick iväg och la spår till Vinna och Esset. Esset fick sedan ta sitt ganska direkt medans Vinnas fick ligga till sig lite. Esset är verkligen en helt fantastisk spårhund redan nu. Vinna spikade också sitt spår.

Efter ytterligare lite förberedelser så dök Johan och Johanna upp nästan exakt den tid som de beräknat. Vi tog lite dryck och chips och sedan hann vi gå ner till sjön medan Joella och Joline stannade hemma vilket var tur för under tiden vi var nere vid sjön så kom Cia och Per-Erik.

När alla var samlade började vi med lite crustader med Jalapenoost och oststänger och Prosecco på altanen.


Till middag grillade var och en sitt medhavda kött och sedan hade vi fixat en gratäng, greksallad, melonsallad, bröd och såser.


Vi hade fint väder så vi kunde sitta ute fram till klockan 23 men då var det så kallt att vi flyttade in. Tjejerna och nästan Esset badade mycket och sedan badade även grabbarna men då Cia brutit armen så hoppade jag och Johanna doppet.

Tårta och kaffe och sedan avslutades kvällen efter mycket prat vid 2-tiden då Johan och Johanna kröp in i husvagnen och Cia och Per-Erik sov i gästrummet.

Inga kommentarer: