onsdag, februari 21, 2024

Ännu en skottinsats runt tomten

 Natten till idag hade en räv passerat över tomten. Den går ju bara över stängslet utan att ens märka att det finns där. Ikväll kommer vi därför att åter igen behöva skotta runt ela staketet för att inte hundanra också ska kunna spatsera iväg...

Idag var jag dock på plats på jobbet på förmiddagen. Läste översiktsplan Nordanstig större delen av tiden då vi inte fick jobba i vårt diariesystem då de skulle uppdateras. Blev såklart försenat så trots att det skulle vara klart senast 11 så var det inte klart när jag åkte hem på lunch. 

Starta datorn hemifrån men men då var hela programmet borta. Blev kontakt med dataavdeleningen och först vid 14-tiden var systemet tillgängligt och i drift igen så att jag kunde göra det jag planerat. Frustrerande och då skulle det visa sig att jag ändå hade tur som fick igång systemet så smidigt. Vissa skulle få hålla på ett par dagar innan systemet skulle vara fullt funktionsdugligt igen.

När Henke kom hem fick han börja skotta och jag gick med tjejerna men anslöt och han skotta i närmare 1,5 timmar jag också. 

Till middag blev det en värmande fransk löksoppa

Inga kommentarer: