onsdag, februari 07, 2024

Årets första hemmajobbsdag

 Idag jobbade jag hemifrån hela dan. Skulle vara med på Teamsutbildningar både på för- och eftermiddagen så då tänkte jag att det kunde vara lämpligt. Eftersom jag var igång tidigt och utbildningen på förmiddagen bara var en timma så hann jag ändå med mycket ärenden. 

Eftersom det inte blev nått fika på förmiddagen så genomförde jag istället en löprunda vid 10-tiden och sen blev det såklart en kort lunchpromenad på lunchen.

På eftermiddagen glömde jag bort fikat så tog ett brake 15:30 och genomförde eftermiddagspromenaden med tjejerna medan solen fortfarande lyste. Jobbade sedan vidare en dryg timma efter det innan det var dags att se premiären på skidskytte VM och äta middag.

Tyvärr fick jag huvudvärk, som vanligt när jag springer på dan, så jag blev tvungen att lägga mig och sova en stund vid 20:30-tiden vilket gjorde att jag var pigg när det var dags att gå och lägga sig vid 23-tiden. Henke kom hem från Märsta vid 21-tiden och då hade huvudvärken släppt men när jag skulle lägga mig så kunde jag ändå inte somna så det blev därför lite tv-titt i sängen en stund fram till strax efter midnatt. 

Inga kommentarer: