måndag, maj 06, 2013

Lilla hundskrälle!!!

Idag när jag kom hem på lunchen var Vinnas bandage på tassen borta. Det är väl inte hela världen. Tvättade och lindade på ett nytt efter promenaden och sen åt jag lite lunch innan jag åkte tillbaka till jobbet igen. När jag kom hem efter jobbet var åter bandaget borta. Nu gick jag runt och letade dem men de gick inte att hitta. Kan hon ha ätit upp dem. Äh tänkte jag, jag hittar dem när jag städar.

Efter promenad med Vinna och Neo (Humla var ute och sprang med Henke) så satte vi igång och städade. Dammsög, dammtorkade, torkade golv, skurade toalett och renbäddade sängen samt tvättade sängkläder. Rent och fint en kväll nu. I morgon gör vi ytterligare en tur med moppen och så tar vi in alla mattor som får ligga ute på vädring några dagar nu.

Självklart hann vi även med att se lite hockey, slutet på tredje perioden och det räckte ju för det verkade inte som att matchen hade varit så där väldigt lysande men Sverige gick i alla fall ut som segrare som tur var.

För att återkomma till rubriken så har jag fortfarande inte hittade de båda bandagen så nog har hon satt i sig dem alltid. Hoppas nu bara inte att det blir nått skit av detta. Från och med nu får hon vara utan bandage helt enkelt. Det är ju ändå fem dagar sedan klon togs bort och det ser fint ut så jag tror nog att det går bra. Ser till att kölja med sårtvätt varje dag för att hålla det rent.

Inga kommentarer: