fredag, maj 31, 2013

Vinna får komma hem!!!

Konstigt när inte Vinna är hemma men känns ändå jättebra. Behöver inte oroa mig för när jag ska reagera på de symptomer som dyker upp utan hon är där de vet hur hon ska behandlas.

Var även idag ute på solarieinspektioner. I dag var det Delsbo och Forsa som avverkades. Även idag ringde de från Ulltuna när jag var hemma på lunch. Vinna var fortsatt pigg och de upplevde att svullnaden minskat något så de tyckte att jag kunde hämta Vinna. Tvekade inte en sekund utan ringde Henke så att han fick åka hem, åkte tillbaka till jobbet och stängde ner och sedan åkte vi… Kom iväg klockan 14 och anlände till Ulltuna klockan 16:30.

Vinna var mycket riktigt väldigt pigg och svullnaden hade gått ner något men hon hade fått en svullnad på andra benet samt på magen. Fortfarande väldigt röd/blå under magen men det kunde ta nån vecka innan de försvinner.

När vi kom hem stannade vi till och käkade pizza och sen blev det rastning av de andra hundarna en snabbis. Henke åkte ner till hamnen för att sitta hamnvakt hela natten. Fattar inte hur han ska hålla sig vaken. Det har varit intensivt den sista tiden. Själv somnade jag vid 23-tiden. Vaknade igen vid 00:30 och såg lite tv och somnade vid 01:30 igen.

2013-05-31 21.05.59

Inga kommentarer: