söndag, maj 05, 2013

Mer gjort idag

Idag är en annan tag det är helt tydligt. Skön lugn morgon med frukost och slapp men sen gick vi en lång promenad med hundarna i det härliga vädret. När vi kom tillbaka hem satte jag igång och kratta gården och hela framsidan blev klar innan det var dags att hitta på annat. Henke röjde i garaget så det blir bättre och bättre ordning där med.

Klockan 15 åkte jag till klubben för att träna lite rallylydnad. Blev en LÅNG bana men många fortsättningsmoment men det gick riktigt bra i alla fall för både Humla och Vinna. Det blev en riktigt riktigt härlig sommarvärme och Ida hade bakat kladdkaka som hon tagit med sig och det smakade riktigt mumsigt. Jag, Anna och Ida med pojkvän blev sittandes på klubben när vi var färdiga. Humla fick förresten testa lite dirigeringsapporetering a´la klass 3 också å så första skiftet på fjärren vilket gick fin fint idag.

Väl hemma blev det matlagning i form av tacos och sen kom Melker och lämnade av fårstängsel som vi ska hägna in gården med. Blir nog bra det! Innan han kom hann jag kratta halva baksidan också så ny har jag härliga valkar i händerna….

Behöver jag säga att jag tvärsomnade när jag kom in för att se lite tv?

Inga kommentarer: