onsdag, januari 05, 2011

Trettondagsafton

Härligt, idag är det 5 timmarsdag eftersom det är dag före röd dag. Dagen blev väl mindre effektiv även om det blev en hel del uträttat. Två cisternskrivelser, satte upp en hylla i arkivet, skrev lite på ett svar på ett överklagande osv. Klockan strax före 13 åkte jag i alla fall hem å så gick jag och Gunilla med vår 5 hundar upp i skogen. Blev nästan 9km promenad och hundarna srang väl dubbelt så långt föreutom Maggie som nog sprang tre gånger så långt. Tror i vilket fall som helst att hundarna var rätt nöjda när vi kom tillbaka.

Åkte då och hämtade Henke på jobbet innan vi packade och åkte till Änga där Lasse och Birgitta "väntade". Vi packade in om och tog sedan ett glas vin och lite tilltugg (korv och crostini med chevré och fikonmarmelad). När det var dags så började vi med maten. Blev en tre rätters middag med gratinerad Hummer till förrätt, lamfilé och potatiskaka till varmrätt och friterad brie, hemgjord klass och hjortronsylt till efterrätt. Mycket gott med undantag från min potatiskaka som var stenhård så det måste definitivt varit fel sorts potatis denna gång.

Matlagning pågår med intressenter som ständigt övervakar allt som hänger...


Birgitta fick strippa... Tur att det var före maten annars kunde man kanske skyllt på drycken men nu var det så enkelt att blusen hade kommit på bak och fram redan från början.


Satt och snackade i köket och gick en liten sväng med hundarna på kvällen men ingen tv förrän nån gång efter 23 när jag och Birgitta tämligen snart avvek och gick och la oss.

Inga kommentarer: