söndag, april 22, 2018

Ytterligare en härlig vårdag

Vädret har verkligen varit toppen den senaste tiden.

Idag fixade vi som vanligt lite ute på gården. Lasse och Birgitta kom förbi för att fira Humla. När hundarna fyller år firas det med leverpastej.

Det fina vädret gjorde att vi kunde sitta ute och fika. Då fick jag idén att bygga ett räcke av kompostgaller  runt altanen på framtisdan. VI kommer att göra om avloppet inom något år så det är ingen vits att bygga en fast altan med räcke och allt utan plattorna får vara kvar tills avloppet är omgrävt. Men fram tills dess skulle jag kunna tillverka ett enkelt och billigt staket med kompostgaller. Det skulle göra att vi oftare använde möblerna på framsidan där det är förmiddagssol. Kommer att bli bra.

Till middag blev det pizza idag. Den inhandlades efter att vi tränat uppe vid skjutbanan. Träning på barmark med bästa träningsgänget men världens segaste hund. Vinna är verkligen skendräktig nu vilket hon visserligen varit förut också men då har det visat sig genom mjölk och bäddning. Nu är hon bara enormt seg. Hoppas att det går över fort för det är mycket roligare att träna en hund med fart.

Inga kommentarer: