söndag, mars 24, 2019

Dagen efter med finväder

Trots besök med middag och bad igår så kände jag mig pigg och fräsch idag. Efter mat och rastning på gården för tjejerna så somnade vi om till 8:30.

Slapp framför nyhetsmorgon och sedan frukost innan vi åkte till Totohallen för att hämta hem mina grejer för nu är inomhussäsongen över. 

Efter det så åkte vi ner och parkerade bilen i stan och tog en promenad efter vattnet. Lite blåsigt men många plussgrader och soligt och fint. Gick ut till Gräsmaln och tillbaka och utforskade dessutom den nya parken vid Köpmanberget. Blev en härlig promenad på över en timma.


 

När vi kom hem blev det lunch i form av resterna efter räk- och laxtårtan och en kopp te. Såg skidskytte och Hanna Öberg som vann säsongens sista världscup-tävling och därmed också masstartscupen.

Stina Nilsson ville inte vara sämre så hon slog till och vann helgens alla tre tävlingar som avslutade längdskidsäsongen. Härligt att kunna sätta Johaug på plats en helg i alla fall…

Efter det så somnade vi alla fyra i soffan. När vi vaknade blev det en promenad genom Nordenholm innan vi bakade en pizza och använde gårdagens rester som fyllning. Gott gottigott gott!

På kvällen såg vi bl.a dokumentären om Josefin Nilsson. En dokumentär som nog kommer att sätta sina spår både här och där men framförallt bland den svenska skådespelareliten.

Minneskortet i kameran kraschade så jag kämpade i timmar för att försöka rädda alla bilder. Det går extremt långsamt och kommer att ta sin tid men med lite tur ska allt få att rädda.
Vilken härlig helg som nu är avslutade.

Inga kommentarer: