fredag, mars 22, 2019

Förberedelse inför helgen

Så skönt att det är fredag. Det har varit en helt perfekt vecka med både trevligheter och lugnt och fokuserat arbete på jobbet. Hade tänkt gå ut och käka lunch idag men hittade ingen mat som lät lockande så det blev istället en 4e löprunda. Tyvärr stötte Vinna i mitt ben när hon backade in i mig. Ingen hård smäll men där hon visade på ordentlig smärta och skrek till. Svansen hängde efter detta bara rakt ner. Löprundan fick avbrytas och vi promenerade den sista biten.

På eftermiddagsfikat gick jag en kort sväng med dem bara för att se hur hon skulle röra sig. Men det verkar ha gott bra och svansen var åter i en trevligt svängande rörelse och hon rörde sig inte stelt. Skönt!

Direkt efter jobbet möttes jag och Henke på Lidl och sedan åkte vi till Ica så nu har vi handlat inför morgondagens middag. Vi ska förbereda lite redan ikväll.

Blev en promenad med tjejerna när vi kom hem och sedan förberedde vi Räk- och laxtårtan inför morgondagen. Blev sedan en enkel middag med kebab och pommes. Avslutade kvällen med Bäst i Test och Svenska Nyheter som vi dock somnade till.

Inga kommentarer: