onsdag, september 08, 2021

Wt-träning

 Idag var jag på plats på jobbet hela dagen. Blev en inspektion på eftermiddag men i övrigt så var jag inne på kontoret idag. Henke åkte hem till hundarna så det blev kort lunch idag men med lite promenad på stan före inspektionen.

Direkt efter jobbet tog jag med tjejerna upp till skjutbanan för idag skulle vi kära WT-träning. Esset fick börja och köra Wt:t med en annan hund. Esset var suverän idag. Het men ändå riktigt bra och höll tassarna på rätt sida gränsen. Fint fotgående, stadig i skott och kast och vid skott under transport. Spikade första markeringen. Andra övningen var en dirigering som jag behövde dirigera lite på men hon lyssnade väldigt fint.  Andra markeringen spikade hon också och den sista övningen blev det lite sök på markeringen men höll sig hela tiden i ett snävt område. Riktigt nöjd med hennes jobb.

Vinna körde Ökl upplägg men hon var tungstyrd idag. På första stationen som var en dubbelmarkering fick hon söka på bägge och kissade dessutom när hon var på väg in med den första. Jag skickade dessutom före mitt nummer så det blev lite tok. 

Andra övningen, dirigering så var hon väldigt tungstyrd- Löste uppgiften efter mycket om och men inte särskilt snyggt.

Tredje stationen, dubbelmarkering gick lite bättre men inte klockrent

Sista stationen löste hon fint. Markering men först skulle man skicka på en dirigering. Den spikade hon på ett skick och på markeringen blåste jag på fel ställe så blev lite fel men hon svarade bra och löste uppgiften fint.

Middag och fotboll när jag kom hem men jag var så trött att jag somnade redan innan Grekland gjorde sitt första mål.

Inga kommentarer: