onsdag, juli 05, 2017

En riktigt bra träning!

Idag efter jobbet så träffades vi som vanligt i vår nya tjärn. Kom dit en halvtimma innan vi skulle träna så han jag rasta tjejerna och låta Humla ta några vattendirigeringar före den verkliga träningen. Idag utökades gänget med Eva Thorén som kom upp och tränade med oss. Skoj!

Vi körde lite provlikt men två och två hundar som fick gå fotgående lösa och ta först en dubbelmarkering på land och sedan varsin landdirigering. Avslutade med dubbelmarkeringar på vatten samt en vattendirigering. Allt var riggat i förväg så helt dolda dirigeringar och skott på övningarna.

Vinna var hetare än en kamin men lyckades hålla ihop. Inga knallningar och inget ljud. Markeringen löste hon bra och dirigeringen löste hon perfekt! Fotgåendet funkade också med ett par korrigeringar och vattenarbetet är jag sååå nöjd med. Dubbelmarkeringen löste hon perfekt och för första gången tog hon en dold vattendirigering på ca 70 meter. Blev ett omskick då hon inte klarade att komma helt över första gången men andra gången så gick hon på ett kommando.Tjoho!! Detta ska firas! Så himla glad att det släppt nu.

Får fortsätta plocka fästingar på hundarna så i morgon ringer jag och ber om att få nått preparat utskrivet. Bara frågan vad man ska ge….

Blev sen middag då jag kom hem först klockan 21:30. Henke hade fixat Ceasarsallad och till det ett glas vitt vin då vi firades att Vinna blivit så duktig på vatten. 

Höll mig vaken till midnatt då jag däckade i sängen. Sov såå gott i natt!

Inga kommentarer: