lördag, mars 03, 2018

Värdefullt fynd

Tog sovmorgon och såg sedan lite skidor innan jag tog tjejerna på en kort skogspromenad medan Henke skottade stegen till taket inför sotarens ankomst.

Efter detta åkte vi en sväng på Dollarstore och Jula. Blev en ny kupévärmare och lite annat smått och gått. Handlade mat på vägen hem och så snart vi kom hem så tog vi hundarna på en promenad.

I torsdags träffade jag en granne på lunch. Hon berättade att dottern tappat mobiltelefonen i tisdags. En vit telefon i ett vitt plånboksfodral. Hon ville att jag som gick efter vägen mycket skulle hålla koll. Dock hade de letat hela sträckan utan resultat. Eftersom det snöat en del sista tiden så vet jag också att vägen plogats med snöslunga sedan dess så förhoppningen var inte stor att den skulle återfinnas förrän till våren.

När vi gick efter vägen hittade jag ett SL kort. Jag skickade upp Vinna på plogkanten som är en meter hög. Bad henne leta ut mot täkten. Observera att vi har 1 m djup snö nu. Hon letade och började helt plötsligt gräva. Grävde väl djupt tyckte jag och ja, hästskit är värt att gräva efter Winking smile

Bad henne söka igen och snart hittade hon nått intressant. Grävde och kom upp med….. japp, en vit Iphone i ett vitt fodral. Duktig Vinna!!! Red heartBehöver jag säga att grannen blev väldigt överraskad när jag knackade på och räckte fram telefonen.

På kvällen såg vi såklart melodifestivalen.

Inga kommentarer: