tisdag, mars 05, 2024

Ögonlysning och inspektioner

 Idag var det dags för ögonlysning av Esset igen. Skönt att ha ögonlysning nära så jag behövde inte ens ta ledigt. Hade bokat inspektioner i Hudiksvall idag så jag jobbade ett par timmar hemifrån och sedan åkte jag iväg och tog med hundarna i bilen. Körde de inspektioner som var strax utanför stan till att börja med och sedan "jobbade" jag mig närmare och närmare veterinärkliniken. När det var dags för besök på klinken var det också fikatid så ögonlysning blev min fika idag. 

I väntrummet var det trångt som tusan med totalt 6 hundar plus de som kom ut från undersökningsrummen. Esset älskade dem alla utifrån kroppsspråket men hon höll sig ändå intill mig. Glädjen var totalt när det var dags att gå in och träffa veterinären. Tänk om man själv kunde vara så glad och positiv till allt man möter, varje dag. Härligt med glad och positiv hund men ibland är det ändå så att man önskade att hon kunde behärska sin entusiasm lite så att hon kunde vara lite mera still. Svansen vispar hela tiden så hela kroppen svänger. 😂😂😂

Resultat från ögonlysningen var bästa tänkbara med blankt protokoll. 😍


Efter veterinärbesöket blev det ytterligare en inspektion och sen åkte jag hem och tog tidig lunch. 

På plats på jobbet var jag 12:30 men bara för att hämta en bil och åka ner till Enånger och Iggesund för ytterligare ett antal inspektioner.

På vägen hem stannade jag till på Rusta och köpte lite godis till eftermiddagsfikat.

Det hade varit en intensiv dag som startade tidigt eftersom jag jobbade hemifrån så klockan 16 begav jag mig hemåt.

Hann med att byta gardiner och kuddar i vardagsrummet och sedan blev det en promenad genom byn när Henke kom hem.

Till middag blev det en stor sats Grekisk pyttipanna så nu har vi bra med lunchlådor. 

Medan maten gick klart i ugn hann jag också med att byta gardiner i köket så nu är julen/vintern  bortstädad inne. Bara att vänta några månader till så kanske vintern blir bortstädad även utomhus.

Inga kommentarer: