fredag, oktober 26, 2018

Äntligen helg!

Känns som att jag skriver den rubriken hela tiden men idag kändes det mer förtjänt än vanligt. Denna veckan har verkligen varit fullspäckad så det känns väldigt skönt att det vi äntligen är där…

Dagen spenderades först med lite handläggning och registrering av händelser som jag inte hunnit registrera tidigare i veckan. Samtidigt satt jag i telefon med Granngården men gav upp efter totalt 1 timma och 15 minuter. Lyckades efter att ha köat i 15 minuter istället få kontakt med dem via chatten. Min beställning av hundgårdsnät som jag gjorde den 11 oktober och som skulle komma inom 2-5 dagar har fortfarande inte kommit. Efter ytterligare 1,5 timma fick jag ett meddelande att lagerstatus var fel så min beställning kommer inte att levereras. Tack så Jä-la mycket!!! Kunde ni inte meddela det så att jag kunnat beställa någon annanstans?

Nu är man ju inte helt handfallen så jag ringer till närliggande butik, Ljusdal och frågar dem om de har någon rulle. Ja visst! Vi har 2 st. Frågar om det går att få dem skickade till butiken i Hudiksvall. Inga problem blir svaret. Ring bara Hudikbutiken och meddela dem att rullen kommer och vem som ska ha den. Så nu är det gjort så får vi se om det funkar lika bra som det lät! Hoppas!!!

Hann också med ett testseminarium inför kommande seminarium till veckan samt avslutade några ärenden.

Fint väder även om det bara var 0 grader så det blev en lång promenad med tjejerna på lunchen. Idag körde vi balansövningar på flera träd längst med vägen och sen har vi några rejäla backar vilket jag också tror är bra för Vinna.

Efter lunch renskrev jag lite rutiner som vi kommit överens om i hälsoskyddsgruppen. Organiserade vårt gemensamma material på servern och fick besök av Lasse och Birgitta och guidade dem i våra nya lokaler samt registrerade uppgifter om deras källa i Enånger som sinat sedan i augusti.

Slutade för en gångs skulle i tid och åkte hem så jag var hemma kl 16:30. Bytte om och gav mig ut på en löprunda tillsammans med tjejerna. Idag kändes det verkligen superbra! Började att värma upp tjejerna med en ganska rask promenad i ca 0,5 km sedan övergick vi till jogging i ca 1,75 km för att övergå till rask promenad med möjlighet för hundarna att rasta sig. Promenaden blev ca 0,75 km för att sedan jogga ca 2 km och avsluta med några hundra meter nedvarvning. Kändes väldigt bra! Totalt nästan 4 km löpning och drygt 1 km promenad.

Henke hade kommit hem och förberedde maten så jag tog en värmande dusch och slog mig ner till bords. Hemgjord hamburgare med ost, tomat, sallad, rostad lök, dressing som intogs tillsammans med colesslaw.

Henke åkte iväg och spelade poker med ett antal fd. kollegor medan jag betalade räkningar, svarade på en väldigt omfattande enkät från CSN och rapporterade in Emelies resultat från apporteringstestet till Tollarklubben.

Kände mig pigg och satt och såg tv och njöt av fredagkvällen. Tänkte att ett glas vin kan man ju unna sig. Tog två klunkar sen måste jag ha somnat i soffan. Hehe!

Inga kommentarer: