lördag, oktober 06, 2018

Massor gjort

Idag hann vi verkligen med en massa! Steg upp i hyffsad tid och käkade frukost. Henke gick en runda med med tjejerna innan vi åkte in till stan. Klockan 11 mötte vi upp en person som vi köpt en byggfläkt av. Direkt efteråt åkte vi ner på stan. Blev lite shopping i form av en topp, en tröja och en lager två tröja. Henke köpte två par jeans och en tröja.

Direkt efter klädshoppingen åkte vi och hämtade släpvagnen och åkte till byggmax. Där handlade vi lite virke för att påbörja hundhusbygget. En Kråk pipa blev det också på vägen hem Winking smile

Väl hemma så fick hundarna vara på gården å så satte vi igång med hundhuset. Hann bygga golvet och isolera det samt regla upp väggarna innan vi kände oss nöjda för dagen.

Hundarna ville ut en promenad så vi gick genom byn innan vi gick hem och började med maten. Till förrätt blev det färska rödbetor med honung, Chevré och valnötter.

Till varmrätt gjorde vi idag caesarsallad och till efterrätt blev det en Irish Coffe. Den fick Henke fixa för jag gjorde för första gången upp eld i kaminen.

På kvällen beställde vi tid för köksplanering på IKEA nästa helg. Vi beställde också kläder för kommande haloweenfest innan vi gjorde kväll. Blev en sen kväll då jag började se Fifty Shades Darker medan Henke sov som en stock i soffan. När filmen var slut började jag se nått annat men då somnade jag till sist….

Inga kommentarer: