torsdag, oktober 18, 2018

Lydnadsträning och tjejkväll

Började dagen med att få hem företaget som ska göra om vårt kök så nu känns det verkligen att det är på gång.

Henke åkte hem på lunch och idag hade det inte hänt några olyckor tack och lov. Kanske börjar det vända nu… Jag gick ändå en skogspromenad med en kollega på  lunchen vilket var skönt för det blev inga fler promenader idag.

Hade in bilen en snabbis för ett byte av nån liten elbox och han med en inspektion idag.

På eftermiddagen kom offerten på de nya fönsterna och dessutom bokade jag ytterligare ett möte med säljaren på IKEA då vi ska göra beställningen. Nu måste vi börja åka och titta på golv, tak och tapeter samt beställa de vitvaror som vi bestämt oss för att ha.

Direkt efter jobbet åkte jag hem och hämtade tjejerna och åkte till klubben. Anna hade redan ställt upp en rallybana men vi började med lite fotgående. Oj vad tjejerna tyckte att det var skoj! Vinna har aldrig fått så fin och engagerad fot.

Jag pendlade mellan att köra vanlig lydnad rallylydnad med bägge hundarna. Avslutade med att gå en kort promenad med tjejerna i skogen. Allt lugnt i lilla Humlas mage. Tur att Anna var envis och drog iväg mig till klubben. Nu blev jag motiverad att träna igen. Den motivationen har varit helt borta sedan Strömsholm.

Från klubben åkte jag direkt till stan och gick på tjejkväll. Mysig och massor med folk! Handlade en tunn tröja och en topp och dessutom kunde jag inte låta bli at köpa lite bullar när Myran var i stan. LCHF eller inte så kan man väl få ha några stycken i frysen för festliga tillfällen i alla fall?

Kom hem vid 21 tiden. Tjejerna fick mat och så även jag sen somnade både jag och tjejerna i soffan. Peppar peppar, Humlas mage fortfarande OK.

Inga kommentarer: