fredag, oktober 19, 2018

Fredag hela veckan…

Nä, kanske inte men måndag-fredag… Var försvinner alla dagarna däremellan?

Full fart på jobbet och dessutom var jag tvungen att fixa lite med Henkes present. I present får han en adventskalender innehållandes en flaska varje dag. Mera kan jag inte säga än eftersom han ju inte får öppna den förrän den första december.

Direkt efter jobbet stannade jag till på TO-huset och Edhs kylservice för att lämna uppgift om vilka vitvaror vi är intresserade av och som vi vill ha en offert på.

Väl hemma blev det en promenad med tjejerna och sedan förberedde jag mat inför morgondagen. Till middag blev det plockmat med sparris, charkuterier, ostar och avokado mm.

Senare på kvällen blev tyvärr morgondagens Uppsalatripp inställd. Jag skulle åka ner och se Ida och Flamma tävla i Svenska Räddningshundföreningens årliga lagtävling. Skulle åka ner till klockan 8 och åka hem klockan 15. Nu visade det sig att de skulle hålla till på ett inhägnat område och då kunde man inte lämna området förrän när hela tävlingen var klar vid 17. Eftersom vi ska ha middag klockan 18 så funkade det inte för mig tyvärr. Jag får hålla tummarna hemifrån istället helt enkelt.

Inga kommentarer: