onsdag, mars 13, 2024

En dag med mycket motion

 Hade tänkt sitta hemma och jobba på förmiddagen och vara på plats på eftermiddagen då jag hade ett möte. Kände dock att jag behövde prata med ett par personer så åkte till jobbet direkt på morgonen som vanligt. Det var tur för dels fick jag det samtalet gjort och dessutom blev det ett möte/besök på förmiddagen. 

På lunchen åkte jag hem till tjejerna och eftersom eftermiddagens mötet nu blivit inställt så stannade jag hemma på eftermiddagen istället. Tycker det är bättre dels för att de flesta arbetstimmarna då blir på plats och dels för att jag kan dra ut med hundarna direkt när jag jobbat klart. Idag blev det dessutom en löprunda istället för eftermiddagsfikat. Blev lite kortare än vanligt men ändå 3,7 kilometer.

Direkt efter jobbet tog jag med tjejerna på en långpromenad, samma runda som i måndags så det blev 6,5 km idag också. Med löpning, lunchpromenad och eftermiddagspromenaden idag så hamnade stegräknaren på hela 17500.

Till middag blev det Pekingsoppa och efter maten däckade jag i soffan och sov till klockan 22 då vi förflyttade oss till sovrummet. Var rädd att jag då inte skulle kunna somna men jo då, det gick alldeles utmärkt.

Inga kommentarer: