tisdag, mars 12, 2024

Intensiv dag

 Även idag var jag på plats på jobbet hela dagen då Henke åkte hem till hundarna på lunchen. Jag var ute på inspektioner på eftermiddagen och flexade ut klockan 16:15.

Direkt när vi kom hem var det någon av hundarna som hade kräkts på en matta så slängde in den i maskinen och startade den innan vi gick den vanliga eftermiddagspromenaden pluss att jag gick en liten extra sväng med bara Esset. 

Henke skulle iväg på logeträning så han kastade lite snabbt i sig mat. När jag klev in genom dörren efter promenaden så trodde jag att Vinna kräkts vatten i hallen men det visade sig att det var stopp i avloppet när maskinen spolar ut sitt vatten. Blött således över en större del av groventrén och maskinen höll på att skölja och skulle snart tömmas så det var bara att "dyka ner" i avloppet och försöka rensa upp det. Tog upp hela vattenlåset och precis när jag fått upp det så började maskinen spola ut så ingenting hamnade på golvet. Sen var det bara att rengöra faller, vattenlås och sil samt skura upp i brunnen så var ordningen återställd.

Tog rätt på tvätt, hängde tvätt och värmde sedan mat och käkade samt gav hundarna mat innan jag dök ner i soffan och då ringde Henke och meddelade att han var på väg hem.

Intensiv dag så i morgon hoppas jag det blir lite lugnare.

Inga kommentarer: