torsdag, mars 07, 2024

Grattis Esset 5 år idag

Hurra Hurra Hurra sjunger vi för Esset och hennes syskon idag! 

Inlicios Witch Abroad "Esset" född 2019-03-07 och därmed 5 år idag.

Jag jobbade hemma idag så jag var igång med att jobba redan kl. 06:15 efter en kort rastningspromenad med tjejerna.

Vinna går som vanligt och lägger sig igen och Esset slappade i soffan. När klockan var 09:45 så konstaterade jag att jag fortfarande inte ätit frukost då det började kurra i magen. Istället för mat så genomförde jag och Esset en löprunda på 5 kilometer eftersom löpkläderna åkte på direkt i morse. Efter rundan drack jag som vanligt en halv liter vatten med resorb så då kände jag inte av hungern längre. 

Jobbade vidare fram till 12:30 då det blev resterna från gårdagen soppa till lunch och sedan en solig och härlig promenad med tjejerna. Inte lång men lite längre än när jag åker hem från jobbet på lunch.

Vidare jobb till 16:15 då Henke kom hem och vi gick en promenad över isen och efter skoterspåret till andra änden av byn. Riktigt riktigt härligt att solen är uppe på eftermiddagsspromenaden.

Blev inte så mycket firande av Esset idag för på kvällen blev det drygt 3 timmar i telefon med Anette. Hur man kan man prata så mycket hund...? 😂 Esset får vi fira i morgon istället. När hundarna fyller år brukar de önska sig leverpastej så då får vi väl åka och inhandla det.

Inga kommentarer: