lördag, mars 09, 2024

Tippen, tårta och utmärkelse...

 En lugn morgon med kaffe framför tvn och sedan en toast till frukost innan promenad genom byn. En promenad efter skoterspåret. Inget härligt väder, runt nollgradigt men snöade småspik vilket aldrig är mysigt även om det inte är några enorma mängder.

Efter promenaden proppade vi bilen full med återvinning och skräp och åkte till Ulvberget. Skönt att få hela återvinningslådan tömd och dessutom lite annat som stått och skräpar i förrådet sedan i höstas.

På vägen hem stannade vi till hos Lasse och Birgitta som bjöd på semeltårta. Riktigt riktigt god!

Esset uppvaktade inte bara med puder på näsan utan också en stor bit leverpastej som hundarna älskar.


Det var inte bara uppvaktning utifrån att hon fyllt år. Idag fick hon även en Guld-pin för sitt pris i Elitklass på tollingjaktprov vilket delades ut i samband med tollarklubbens årsmöte nere i Jönköping.


Väl hemma tog vi ytterligare en promenad och då också några dummiesar så att de fick apportera lite efter skoterspåret.

Damernas 5 mil avgjordes i Holmenkollen och det blev svensk succé med Frida Karlsson som vinnare, Ebba Andersson två och Jonna Sundling som 5-6 nånting....

Till middag gjorde vi en egen potatisgratäng och stekte oxfilé och sen var det full fokus på Mello och den slutliga finalen. Då blev det lite tilltugg i form av olika charkvaror och smaksatta ostar.


Hanns även med lite skidskytte men där blev det inga resultat att skryta med även om Elvira klättrade bra och både Sebastian och Martins P gjorde OK lopp.

Inga kommentarer: