tisdag, oktober 10, 2017

Cesiumjour

I veckan har jag cesiumjour på jobbet. Det innebär att jag ska försöka hålla mig inne på kontoret för att ta hand om de cesiumprover som kommer in under dagen i och med att älgjakten startat nu. Ska bli intressant att se hur värdena blir i år när det är så mycket svamp. Den svamp jag mätt har dock inte varit särskilt hög så man kan hoppas att det blir lägre värden i år. Cesiumjour innebär också att det kan bli långa dagar på jobbet. Det beror helt på hur och när på dagen som proverna kommer in.

Var enormt trött på förmiddagen så när jag åkte hem till tjejerna på lunch så stod jag inför två alternativ. Lägga mig och vila en stund eller byta om och ta en löprunda. Det fick bli det senare och efter den och en dusch så var tröttheten borta och jag kunde åka tillbaka till jobbet igen.

Jobbade till kl. 17 innan proverna var mätta. När jag kom hem gick vi en promenad och sedan hade jag så ont i skallen att jag blev tvungen att lägga mig och vila en stund.

Till middag blev det morotssoppa idag. Intagen framför en varm och skön brasa

Kvällsunderhållningen idag var VM kvalmatchen mellan Sverige och Holland som Sverige dock förlorade men inte med så mycket så nu väntar Play-off för Sveriges del.

Inga kommentarer: