måndag, augusti 06, 2018

Hemresa

För första gången hade jag planerat in att stanna en dag extra efter specialen för att slippa köra när man är trött sent på eftermiddagen. Ska ju dessutom börja jobba första dagen efter semestern å bara det brukar ju vara jobbigt så det ska bli skönt att få åka i morgon istället och då också få en lite kortare första arbetsvecka.

Steg upp vid 8:30 och packade ihop tv och lite annat innan frukost. Förtältet och möbler i åkte in i gårkväll och efter frukost blev det tömning av tankar och latrin. Packade också ihop grejerna inne i vagnen och rastade Vinna. Vid 10:30 lämnade jag Östnora camping och sa hej då för denna gången till mina suveräna campinggrannar.

Resan genom Stockholm gick ok och efter det så flöt det på bra. Anlände hemma i Hudik vid klockan 14 och rastade tjejerna en snabbis innan jag kröp ner i soffan och sov en stund tills Henke kom hem från jobbet. Då blev det en riktig promenad med tjejerna och tömning av husvagnen. Körde igång tvättmaskinen och käkade sedan middag. Ganska direkt efter det så somnade jag igen. Riktigt trött efter helgen och körningen var jag.

Hann ändå fixa lite med bilderna och tömma och rensa lite bland dem.

Inga kommentarer: