torsdag, oktober 05, 2023

Jobb, värk och vinprovning

 Idag var jag på plats på jobbet redan vid 6:30 då jag ändå knappt sovit i natt pga ischias-värk. Trodde jag skulle vara tvungen att ringa ambulans då det gjorde så ont och det bara inte gick att ligga.

Väl på jobbet så smärtade bra men tyckte ändå att det gick bra att sitta så då funkade det ju att jobba.

Gick på inspektion en kort promenad vid 12 vilket inte kändes bra och sen när jag kom hem blev det ytterligare en kort promenad med tjejerna. Gick bara efter vägen för att inte riskera nått. 

Tog Ipren/Alvedon och käkade och tyckte då att det kändes riktigt OK så tog chansen att vila lite och somnade faktiskt och sov 30 minuter innan jag satte mig på kontoret och jobbade några timmar tills Henke kom hem.

Mäktade däremot inte med att gå en rask promenad med hundarna utan gick en bit och vände sedan och gick hem och stretchade istället.

När Henke gått med hundarna så åkte vi ner och käkade middag på Brödernas och sen släppte Henke av mig på Rönnstigen 1 där vi skulle ha vin-provning med logen. Provade 2 vita viner, ett rött vin och ett portvin tillsammans med olika ostar. Mycket gott och trevligt.

Kom hem vid 21:30-tiden. Satt framför tvn en stund och sedan väntade ännu en jobbig nätt aven om jag somnade korta stunder i natt i alla fall.

Inga kommentarer: