söndag, oktober 29, 2023

Mera hundträning samt biltvätt

 Idag stod det biltvätt på schemat. Först åkte Henke iväg och tvättade sin bil medan jag dammsög huset. När Gunilla kom så åkte vi upp till skjutbanan och tränade vidare på markering och jag märker redan skillnad på Essets fokus.

Efter träningen gick jag en kortare skogspromenad och sedan åkte också jag och tvättade bilen innan vi åkte och ställde den på verkstan då det är dags för däckbyte i morgon.

På vägen från verkstan stannade vi till på ICA och delade på en pizza till lunch. När vi sitter och äter ser vi Lasse och Birgitta i spelkiosken. De skulle köpa ett lottpaket till Henke och hade också köpt en smörgåstårta som de tänkt åka ut till oss med. De var förkylda förra helgen när Henke fyllde år så de skulle fira honom lite i dag istället. Nu fick de också varsin pizzaslice innan vi åkte hem till oss.

Smörgåstårta, fika och skrapning av lotter som gav en del mindre vinster så hoppet lever.

Efter så mycket mat på dagen behövde vi ingen middag. Vi hade tänkt äta tacos idag så vi gjorde klar köttfärsen så får vi äta det i morgon istället. 

På kvällen gjorde vi istället lite småplock med sparris, chevré, lufttorkad skinka och räkor då ändå var lite sugna på nått.

Vinna var riktigt trött (som vanligt) efter att ha tränat två gånger i helgen.



Inga kommentarer: