fredag, april 12, 2024

Duschrenovering färdigställande

 Idag fick tjejerna hänga med i bilen till jobbet eftersom rörmockaren skulle komma tillbaka för att utföra jobbet med att byta ut vår duschblandare mm. 

När jag kom hem på lunch var han fortfarande kvar så jag tog med tjejerna och gick en promenad i superhärligt väder. Så skönt att slippa mössa, vantar, jacka, tjocka skor osv å bara kan ta på sig gympaskor och en tröja å sen gå iväg.

Efter promenad och mat satte jag mig och jobbade ett tag till eftersom rörmokaren ändå var kvar. Så snart han åkt så blev det ett telefonsamtal och lite anteckning men sen tog jag helg klockan 14:30.

Så här blev det med ny rördragning.



Duschkabinen blev som nu när han också fick byta ut alla gula plastlister.

Nät Henke kom hem så hade jag hunnit skura upp i badrummet så vi satte oss ute mot garage väggen med årets första Gin & Tonic.

När den var uppdrucken blev det en promenad genom byn och sen gjorde vi middag. Tanken var att vi skulle äta lax men när vi inte hade någon lax så blev det lövbiff i stället. Mamma berättade att hon skulle äta löjrom och det lät så himla gott så vi grävde i frysen och konstaterade att vi hade flera burkar kvar så då lyxade vi till det och gjorde löjromstoast till förrätt.

Kvällen blev lugn med Muren och lite annat på tv.

Inga kommentarer: