onsdag, april 17, 2024

Sjunkande skepp

 Ännu en intensiv dag utan både förmiddags och eftermiddagspaus.  På förmiddagen ett möte där det med all tydlighet visar att vi nu har problem. En person och ännu inte blivit ersatt, en person som är sjukskriven och inte varit på jobbet på sex månader,  n person som är och kommer att vara borta mycket samt ytterligare en person som är halvtidssjukskriven gör att vissa personer blir extremt överbelastade och nu börjar skeppet sjunka känns det som. Hoppas och tror att dagens möte kommer att resultera i nått bra.

Efter mötet rusade jag iväg på en bostadsinspektion. Efter den blev det lunch med en långpromenad med tjejerna och på vägen tillbaka på jobbet bytte jag åter bil på verkstan då de även hunnit byta däck på Henkes bil nu. 

Efter lunch väntade ytterligare en bostadsinspektion.  Dagen avslutades med lite snabba anteckningar och prat med kollega.

När jag kom hem från jobbet hade jag huvudvärk så  jag tog en tablett och vilade en kvart innan vi tog en promenad med tjejerna. Henke kom hem från Piteå precis samtidigt som jag kom från jobbet så efter promenaden blev det middag, Saffranstorsk.

Inga kommentarer: