måndag, juli 31, 2023

Sista träning och reseförberedelser...

Efter frukost åkte jag till Lingarötjärnen och träffade Göran och Zenitha för en sista avslutande dirigeringsträning. Jag och Zenitha gick runt tjärnen och la ut dummiesar på utvalda platser och gick sedan vidare. Vi hade sedan flera platser att skicka hundarna till över tjärnen. Vi kastade först störningsmarkeringar på vatten och idag hade de bägge en del problem av dessa så det var välbehövligt. Den sista dirigeringen gick helt perfekt så det kändes som ett bra avslut.

Idag låg annars fokus att packa inför kommande skåneresa och årets tollarspecial. Det utlovas tyvärr mycket regn men man vet aldrig det har ju varit varmt också så man måste nog gardera sig för alla typer av väder. Blir det regn när man ska vara ute en hel dag så kan det behöva flera uppsättningar regnkläder dessutom. Oj, vad mycket grejer det blir... Vi vet heller inte hur länge vi blir borta för vi funderar också på att semestra lite på västkusten på vägen hem också...

Några maträtter förbereddes också. Köttfärssås och len sås som vi ska lägga ner lax i när vi värmer den. Skönt att ha lite färdig god mat med sig också. Vi planerade för följande rätter:

- Grillat med pommes
- Laxpasta med citron och babyspenat
- Cheeseburgare med pommes * 2
- Spagetti med köttfärssås

Vi räknar dessutom med att det kanske blir några måltider på restaurang/snabbmatsställen också eftersom vi är ute och åker.

Middag och tv-titt och sedan isäng i tid för i morgon väntar många timmar i bilen så vi ska åka ner till Gränna som första etapp. Totalt 57 mil kommer det att bli.

Inga kommentarer: