söndag, februari 25, 2024

Barmarksträning

 Vaknade tidigt och var uppe redan klockan 07:00. Diskmaskinen kunde inte pumpa ut vattnet i går när vi startade den så nu blir det antingen lagning eller byte av maskin. Vi lyckades tömma vattnet men då blev det nya felmeddelande och den gick inte att köra igång så Henke var duktig och handdiskade allt istället. Till veckan får vi ringa en reparatör och fråga om det är värt att kosta på lagning utifrån det fel som verkar vara på någon givare.

Efter frukost med Johan och Johanna så tog vi en promenad. Vägen skrapade igår och var nu bra att gå på så det blev 5 km redan före 10:30. Klockan 12:30 åkte jag ut till Stensön för att träna med Tobbe och Göran. Vinna fick börja och köra lite dubbelmarkeringar och ett litet sök 



Efter henne tog vi ut övriga hundar och då blev det ett sök, dirigeringar och dubbelmarkeringar. Vi har tappat en del när det kommer till dirigeringar och dubbelmarkeringar är redan något som jag känner att vi behöver få bättre självförtroende i så det blir vårens fokus innan isarna går och vattenträningen kan ta fart.


På eftermiddag slappade vi lite framför en värmande brasa och sen blev det grillat och pommes till middag samt lite koppar då vi hade kvar lite slattar sedan igår. 

På kvällen blev det tv-titt bl.a. Mästarnas Mästare och sen föreberedde jag lite inför morgondagens styrelsemöte.

Inga kommentarer: