fredag, februari 16, 2024

Tågförsening och kurs i Sundsvall

 Idag skulle det vara snöoväder med ishalka till följd. Vi valde därför tåget idag istället för bil. BIG MISSTAKE!!! Vi åkte 10 minuter sen blev det stopp och meddelande om att vi skulle försöka koppla på ett trasigt tåg som blockerade spåret lite i Gnarp. Där blev det strul så efter 40 minuter bestämde de sig för att skippa det trasiga tåget och åka vidare men innan vi kom iväg var vi drygt 1 timma försenade på en resa som normalt ska ta totalt en timma. Vår kurs skulle starta klockan 9 men vi var på plats först klockan 10 och då lyckades vi inte få tag i kursarrangören så vi kunde ansluta till kursen först 10:30. Trist men vi kommer att få ta del av presentationen i efterhand så att det klarnar säkert i slutändan.

Lunch nere på stan och sedan fortsatte kursen fram till klockan 15. Fick vänta en timma på tåget som skulle ta oss hem men den här gången gick det i tid så vi anlände till Hudik i tid klockan 17:15. 

Taket i vänthallen på Sundsvalls centralstation

Hem och skotta men Henke hade gått med hundarna så sen var det bara att gå in och fixa middag. Idag blev det Basilika och fetaostfyllda kycklinglårfilé med spagetti.

Blev en hyffsat tidig kväll ikväll då vi var slitna efter veckan. som gått.

Inga kommentarer: