tisdag, november 28, 2023

Mera snö

 Var på plats på jobbet hela dagen idag. När jag åkte hem på lunch tyckte jag, trots att det snöade och yrde snö pga blåsten, inte att det kommit så mycket snö. Gick med tjejerna och käkade och sen när jag skulle åka tillbaka till jobbet så var läget ett annat. 

Det snöade och blåste ordentligt och vägen genom byn hade delvist blåst igen och det var hopplöst svårt att se några konturer. Det resulterade i att jag kom lite förs långt ut i kanten precis där diket är som djupast och vips så var bilen liggandes en bit ner i diket. 


Tack vare all snö så hamnade jag i alla fall inte i botten på diket. Ringde en kille i byn som har en ny rejäl traktor och hade tur att han var hemma och vilade inför ploguppdrag i natt. Han kom och på 10 minuter var bilen uppe på vägen igen. Oskadad var både jag och bilen så vi begav oss till jobbet igen och "förlorade" bara 30 minuter på flexen. Tack snälla Viktor!!!

Att ta sig hem var lättare för nu snöade det och blåste inte lika mycket och i mörkret blir det bättre sikt. Även idag blev det skottning för Henke och hundpromenad och lite skottning för mig.


Inga kommentarer: