tisdag, november 21, 2023

Mötesdag och löprunda

Vaknade av att Esset tassade omkring vid 4:30-tiden. Till slut var jag tvungen att kliva upp och släppa ut henne för när hon var uppe i sängen så knorrade det väldigt i hennes mage. Hon var ute i nästan 15 minuter och jag tror hon fick omkring och försökte äta gräs så förmodligen ville hon nog kräkas men så blev det aldrig. När jag väl steg upp och hon fick mat så gick det lite trögt först men hon åt upp allt så jag tror nog att det kommer att ordna sig när magen fått nått att jobba med.

Rastade tjejerna och åkte sedan till jobbet. Idag var det miljöplaneringsmöte på förmiddagen och sedan hälsoskyddsplaneringsmöte på eftermiddagen så det blev en heldag på jobbet även idag. Hem till tjejerna på lunch och gick samma runda idag samt käkade såklart.

Eftersom Vinna kändes så pigg i går och verkade pigg när jag kom hem så testade jag att ta med henne på en löprunda. Blev 4 km och det fick mycket bra. Sprang lugnare än vanligt såklart men hon sackade aldrig efter den här gången. 

Efter middagen som idag bestod av Ribs och coleslowesallad för min del och älgfärs för hundarna gick dock Vinna och la sig direkt så hon blev nog ändå lite trött. Även Esset var trött och jag somnade också nån gång vid 21:30-tiden.

Inga kommentarer: