tisdag, juni 13, 2017

Måste man kliva upp?

Vaknade och hörde vinden och regnet som piskade mot rutan. Måste man verkligen kliva upp en sån här dag?

Vi ska ha sommaravslutning med lunch hos Maggan idag men det ser ju ut att möjligen kunna klarna upp till lunch. Hoppas!

Hundarna fick hänga med i bilen från morgonen och sedan tog jag en paus vid 10:30 och gick en promenad med dem runt Lillfjärden. Det hade då slutat regna men oj vad det blåste!

Klockan 12 åkte vi till Bergsjö å då sken faktiskt solen. Väl framme hos Maggan så visade det sig att det var nästan helt lä på hennes altan. Hundarna fick vara med hela eftermiddagen så de fick en härlig dag.

Vi satt ute på altan och käkade en gid buffélunch och sedan gick vi ner till festplatsen vid sjön och spelade Kubb och nu fick hundarna bada.


Klockan 15:30 åkte vi hemmåt. Lämnade bilen och hundarna hemma och hann konstatera att en av björkarna på kullen blåst omkull och lagt sig på trädgårdsmöbeln. Vi hade dock tur för på möblerna och lyktorna på kullen hade klarat sig utan skada.

Bytte om och sedan fick Henke skjutsa mig till stan igen. Idag var det också sommaravslutning med logen och då blev det en tur upp till Avholmsberget men middag till bedårande utsikt. Blev en riktigt härlig dag.


Inga kommentarer: