onsdag, november 08, 2017

Inspektioner och motion

Hela dagen idag var jag ute på inspektioner men nu har alla inspektioner inom CLP-projektet genomförts. Nu väntar inspektionsrapporter och avrapportering till kemikalieinspektionen.

Vilade en stund på lunchen och sedan efter jobbet var det dags att springa igen. Kändes jobbigt då det gick så himla tungt i måndags.

Vi rastade först tjejerna lite och sedan drog vi iväg. Vid vändpunkten får hundarna en chans att rasta sig och sedan springer vi tillbaka och avslutar med kort promenad. Å banne mig, gick det inte mycket bättre idag. Vilken tur!

Gjorde sit-ups och plankan när jag kom hem och sedan blev det en dusch före middagen som idag bestod av köttfärsbiff med tomat och fetaost. Mums!

Vinna blir bara mera och mera skendräktig. Har tuttar och ikväll när vi släppte ut hundarna på gården så försvann Vinna. Tänkte att hon grävt sig ut någon stans så på med reflex och pannlampa och ut och leta. Hon hade inte rymt men väl hittat en mysig plats under hundhuset där hon tydligen planerade att föda sina små valpar. Fick in en ren hund som dock luktade som ett potatisland av jord. Hehe!

Inga kommentarer: